Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért halványul el a Windows-a...

Miért halványul el a Windows-ablak, mintha mellékattintanék, és a háttérben lenne?

Figyelt kérdés
Nyitva van akármilyen ablak, Dokumentumok, internet, stb., mindegy, hogy melyik, elhalványul, és ameddig nem kattintok rá az egérrel, addig úgy néz ki, mintha a háttérben lenne, mint akkor, amikor a tálcára nyomok, meg az asztalra nyomok, meg másik ablakot nyitok meg. De a tálcán az látszik, hogy ez az aktív ablak. Valami vírus lehet?
2014. jan. 3. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
nem kizárt.milyen vírusírtód van?
2014. jan. 3. 21:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Jelenleg semmilyen. A NOD 32-t letöltöttem, de le is töröltem, mert rájöttem, hogy az blokkolja a netet. De most meg rengeteg előugró ablak van. Akkor is, ha rá sem nyomok semmire, egyszerűen csak előugranak. Az meg nagyon idegesít, hogy rengeteget kattog, mint amikor betölt egy weboldalt, de még csak nem is vagyok fent a neten, ráadásul a modem is ki van kapcsolva. Ha a modem be van kapcsolva, akkor meg néha simán, teljesen magától felugrik valami ablak.
2014. jan. 4. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!