Virtualbox miért nem engedi a procik számának növelését?
Sziasztok!
Feltelepítettem a virtualboxot, régebben is próbáltam már, akkor a hordozható verzió volt pendrive-on és működött is szépen, ugyanezzel a géppel. Most feltelepítettem a legújabb verziót, de nem engedi, hogy egynél több processzort állítsak be a virtuális gép számára, így viszont nem tudok elindítani egyetlen 64bites oprendszert sem. Mi lehet a baj?
(Lehet olyan, hogy a biosban van kikapcsolva valami?)
A windowsnak van a Hyper-v nevű cucca, ott viszont problémamentesen tudom változtatni a számukat, ott viszont nem tudok netet varázsolni a virtuális gépre, ezért szeretném a vboxot kipróbálni.
A gazda OS-em windows 8.1 N 64bit professional
És a portable verziónál ment a prociszám állítása, igaz, nem 8.1 hanem 7 alatt próbáltam, ha jól emlékszem. Csak 64 bites opokat telepítek a gépemre :)
Ugyan ez a problémám 8.1 64bit és nem engedi emelni a magok számát és így a win7 32bit akad. Mondjuk azt sem értem, hogy 1 magom 3,3ghz és az mért nem bírja el a win7et.
Ha rájössz vagy csak tudod hogyan lehet gyorsítani a win7et kérlek dobj majd egy üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!