Fl studio 10 hez vagy 11 hez nincs magyarítás vagy magyar változat?
Mert nem nagyon vágom az angolt csak alap zsinten és így nem nagyon értem a programot
gyengébb alapokat tudok csinálni de profit nem.
Ahhoz, hogy komolyabb dolgokat tudj csinálni, nem kell magyarítás!
Egyébként még évekkel ezelőtt volt róla szó, hogy csinálnak, de az Image-Line (az fl studio fejlesztője) nem engedélyezte, így legálisan biztos, hogy sehol nem fogsz találni egyik verzióhoz sem.
A fejlődéshez meg csak annyit fűzök:
Majd lesz jobb is. Mindenki úgy kezdi, hogy boci-boci tarka minőség. Egy-két év és simán csinálsz normális zenéket, ha értesz is a zenéhez, tehát zenéltél és nem csak az énekórákra jártál be. Ha pedig nincs semmilyen hangszer/zenetudásod, akkor még a magyarítás sem segítene...ehhez érteni kell.
Szerintem felesleges a magyarosítás,hiába magyar,ha nincs hozzá érzéked,mindent érzéssel kell csinálni.
Én már 4 éve csinálom naponta,és megy.
Teljessen igaza van az 1 váloszolónak!
Nem is beszélve arról, hogy szinte az összes tutorial, ami pl a jutyubon található, mind angol nyelvű.
Nem baj, ha a program is az!
Csak tudd tekergetni a knobokat, meg copypastelni tudj, a többi már jön magától! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!