Tud-e valaki arról, hogy a Pinnacle Studio 9.4-re van-e olyan kiegészítés, amellyel szerkeszteni lehet MP4-ben beolvasott videókat?
Tudtommal nincs ilyen. Ez mondjuk nem is meglepő, mert egy elég régi programról van szó (ettől persze még sokmindenre jó, én is ezt használom évek óta).
Az MP4 a belső szerkezete miatt nem túl jól szerkeszthető, általában a más formátumban készült anyagokat elkészülésük után szokták erre a formátumra konvertálni, a viszonylag kis méret miatt.
Ennek ellenére vannak olyan kisebb-nagyobb tudású programok, amelyekkel lehet kisebb beavatkozásokat végezni. Például [link]
de a Google segítségével többet is találhatsz.
Én egyszer-kétszer, amikor nagyon szükségem volt MP4-et módosítani, előtte átkonvertáltam, úgy vágtam meg. Bár bizonyos szintű minőségromlás előfordulhat, ez nem túl feltűnő.
Alap műveletekre (egyszerű vágás, pl. eleje-vége levágása) a legtöbb jobb konvertáló program is képes, akár konvertálás nélkül is.
Komolyabb műveletekhez viszont, hacsak nem találsz megfelelő programot, célszerűbb a jó minőségű konvertálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!