Eléggé aggodalomba estem tudnátok segíteni?
A lényeg az hogy néztem egy felnőtt tartalmú oldalt és hirtelen felugrott egy ablak a szolgálunk és védünk logóval és azt akarják hogy fizessek 25.000ft-ot és minden rendben lesz és nem bírságolnak meg. Egy kicsit beparáztam mert oké hogy felsorolnak mindenféle paragrafust és egy csomó embert tapasztalt ilyet azonban egyikőjüknél sem volt ez a szolgálunk és védünk-ös logó. Most akkor megbírságolnak. Légyszi segítsetek :)
Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett ;)
Ez a "fizess 25.000 ft-ot" Tévében is volt...vírus.
Olyan vírus, hogy kikapcsolod a géped, és amikor bekapcsolod újra előugrik ez a "fizess 25.000 ft-ot. Ha így lesz, szerelőt hívj, és semmiféleképpen ne fizesd be, és kerüld azt a bizonyos oldalt.
Na, ez az év is jól kezdődik! Természetesen egy piculát se fizess, hacsak szerelőre nem szorulsz, mert annak muszáj... De ott még nem tartasz. "Rendőrségi vírus" néven nézhetsz utána a hasonlóknak, és menj utána ennek a linknek is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
Reméljük, hogy a pucolás után nincs vírusod, fizetni csak akkor fizess, ha a józan eszednek végképp búcsút intettél, addig ráér. Mellesleg, mások tapasztalata alapján, ha akad ilyen balek, csak rosszabb lesz az illetőnek. A boldogtalan rendőröknek meg csak annyi köze van az egészhez, hogy időnként Tóth Huszonegy János főtörzs is bekapja, miközben az éjszakai ügyelet unalmát űzi.
A tanulság nyilvánvaló: Érett gondolkodású honpolgár az ilyen erkölcstelen, mocskos tartalmakat csakis linux alól nézze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!