Milyen programmal lehet . Bank fájlt kibontani?
Karácsonyra kaptam egy eredeti GRAW játékot, és a zenéje .bank mappában van. Nagyon tetszik az első pálya leges legelején hallható zene, ezt szeretném kikaparni onnan :)
Valaki tud segíteni?
Köszi!
Ezzel próbálkoztam, de nekem nagyon megbízhatatlannak tűnik a program.
A Demo pedig semmit nem ér, nincs garantálva hogy a belefektetett pénz ér valamit.
Serial nincs. Esetleg valami más? :)
Az a felső linken lévő dolog kamu. Egy csomó fájlkiterjesztésre kidobja, legyen az zene vagy grafika vagy dokumentum. Ilyen meg nem létezik, hogy egy progi mindent kezeljen rendesen...
A .bank fájlokkal nem tudsz mit kezdeni, mert nem véletlenül rakták olyan formátumba és nem WAV-ba vagy MP3-ba. Azért van így hogy ne lehessen "kiszedni", ellopni a zenét egyszerűen. Az ilyen fájlokhoz külön lejátszóalgoritmus is kell, ami ugye bent van a játékban de nekem sosem lesz meg. Max azt tudod csinálni, hogy videórögzítő progival felveszed a játékmenetet és lemented róla a zenét, persze a játék hanghatásai megint csak benne lesznek...
Sikerült megcsinálnom, zajok nélkül, fraps + sony vegassal :)
Csak én akartam magamnak csengőhangnak, és köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!