Újra telepítették az xp-m, csínálhatták így?
A gépen két partició van.Arra gondolok,hogy úgy tették fel a windowst,hogy nem fomázták le a C particót.Ha újra rakják az op.rendszert az nem jelent automatikus formázást?
Abból gondolok erre,hogy ugyanazt a hibát produkálja a skype.Lefagy a beszélgető partnerem kamera képe.
A megbuherált telepítőknek lehet ilyen hibája, a rendszer visszaállítás pedig igenis hasznos.
Keress egy normális embert aki nem buherált XP-t tesz föl.
Csak nyugodtan használd a buherált Xp-t nekem is van egy csomó és közöttük megvan a Freedom is használtam eléggé bevált semmi problémája nincs és be lehet vissza kapcsolni a rendszer visszaállítást"ott ahol van a rendszer visszaállítás aszem van olyan hogy beállítás na ott"!
Am meg azért mondják a szakembernek vélt b**mok,hogy hátha hasznára vállnak a Microsoftnak és egy utal hozzájáruljanak Bill Gates zsebének megtöméséhez"mert mind azt tanácsolja hogy vásárolj eredeti xp-t ami jó néhány ezer forint!
Azért buherált mert tele van pakolva hasznosabbnál hasznosabb és értékes programokkal,hogy megkönnyítsék a telepítést pl:nálam ami programokat használok azt míg a sima Xp telepítése után felraktam volna legalább 3 napig telepíthettem volna a gépem!Ezzel szemben van a Daytona 2008 final ami ugyanilyen berakom a meghajtóba megadom hova települjön aztán 1/2 óra múlva használatra kész! "ÉS MINDEN FENT VAN RAJTA AMI KELL"Ja még valami van egy haverom aki azt mondta hogy az ilyen Xp-k nem jók inkább állítsam be a rendszert az"van olyan könyv ha beírod a keresődbe megtudod mi ez (Xp trükkök)után és tökéletes lesz a gép!
Hát barátom én átnéztem azt amit az Xp trükkök leírt és ugyan-úgy volt a Daytona is beállítva,akkor kérdem én ezek után tényleg nemtanácsos a buherált mikor az Xp trükkök is ezt írja hogy mit csináljunk?
"A buherált xp-vel időt és pénzt takaritassz meg"!!!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!