VAn egy USB-s egerem amiz ha bedugok a laptopomba nem történik semmi. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 13:05
1/6 CspCsj válasza:
Eszközkezelőt indítsd (Futtatás: devmgmt.msc), majd nézd meg jelenik-e meg új eszköz, ha bedugod az egeret.
2/6 anonim válasza:
Vidd el a szemetesig, majd egy laza mozdulattal engedd bele a szemetesbe.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem jelenik meg...
2014. jan. 1. 14:02
4/6 CspCsj válasza:
Megtörhetett a kábele (a leggyakrabban ahol kijön az egérből)
Ha bedugod és kábelmozgatásra felvillan az alján a piros led (lézerest nem látni) akkor biztos az a baja.
Így szoktam: ha már nem garanciális, szétszedem az egeret, visszafejtem a fekete gumi/műanyagborítást a kábelen (ha nagyon vékony elvágom), addig amiíg el nem érem a megtört részt és ott összesodrom az elszakadt darabot, leragasztom ne legyen zárlatos, majd mielőtt összeszerelem, bedugom, jó lett-e, ha igen szuper, ha nem akkor tovább keresgélek, de ilyen gondnál mindig működött.
5/6 A kérdező kommentje:
Megoldottam egy ujraindítás segítet....
2014. jan. 1. 17:57
6/6 CspCsj válasza:
"Hallo, IT! Próbáltad kikapcsolni-bekapcsolni?" Kockafejek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!