Milyen (egyszerűen kezelhető) progit ajánlanátok, amivel meg tudom oldani, hogy a külön felvett videot és hangot összemixeljem?
Nem vagyok egy számtech zseni, szal tényleg vmi egyszerűbben kezelhetőre lenne szükségem, és a konkrét helyzet a következő:
Adott egy cam, amiről le van tiltva a hangfelvétel, tehát csak néma videot készít, és mellé diktafonra rögzítjük a hangot. Ezt a kettőt kellene valahogy összemixelni utána, de jó lenne persze, ha egy fél órás anyaggal nem 2 napot kéne foglalkozni a gépen, úgyhogy tényleg a létező legegyszerűbb megoldást keresem.
kösz előre is az javaslatokat!
(és persze ne fizetős progi legyen ... vagyis ez csak másodsorban)
Ennél egyszerűbb nem igen létezik. : http://www.youtube.com/watch?v=N17cEIjT5aA
Amennyiben XP-d van, abban alapból benne van a Windows Movie maker, Win 7, és 8 hoz le kell tölteni.
köszi, nem tudtam h a Movie Maker tudja ezt a funkciót, de oké, akkor kísérletezek, és igen, telepítve van az is, csak mindig egy csomó hibaüzenetet dob ki, hogy ez meg az hiányzik a programból, és gondolom, akkor ezért nem működik rendesen .. :(
és ezzel azt is meg tudom tenni, hogy egy hanggal készült camfelvételről leszedem a hangot, és rámixelem, amit külön felvettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!