Hogy tudom megoldani azt, hogy a Windows 7-et (ami most nem ISO, mert kicsomagoltam) újra megcsináljam ISO-ba?
Most szedtem le a PowerISO-t, de nem tudom használni. Egészen pontosan az nem megy hogy rendszerindító lemezképet csináljak. Valami rendszerindító információt kér amiről fingom nincs hogy mi és hogy honnan szedjek olyat.
Le tudnátok írni nekem?
Elvileg a boot image fájl, rajta van a DVD -n (etfsboot.com).
Ez a leírás hátha segít: [link]
Amúgy tényleg lehet egészségesebb lenne, ha leszednéd újból, mint így kínlódsz vele. Iso-t sosem szabad kibontani, kivéve csak ha tudod mit csinálsz.
Ha boot -olható lemezed van azt lemezmásolással kell kiírni, vagy képet csinálni róla. Ha eleve bootolható képed van, azt egyszerűen fel kell írni a megfelelő funkcióval és kész.
Nem tudom leszedni ujra mert ezt egy cd-ről másoltam ki(ctrl+c ctrl+v) és azt a cd-t ő is kapta...
nCore-on sztetek van ilyen univerzális win7?
"Újra berakom, ki ne töröld... -_-' "
A modik törlik ki mivel hogy tilos a warez, ha 20x rakod be 20x fogják törölni, még lehet hogy téged is bannolnak majd miatta.
"nCore-on sztetek van ilyen univerzális win7?"
Van, de most nem találom. Egy másik helyről viszont el küldtem a linket pü-ben. Ott nem kell regisztrálni, de azért seed -eld egy darabig, ne légy pofátlan!
Márpedig nem, mert a windows legálisan használható 90 napig. És az MSDNAA az fizetős, ezek viszont a DigitalRiver szabadon használható közzétett iso-i.
Itt az összes nyelv: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!