Valaki tud olyan ingyenes videó szerkesztőt, akár próbaverziós is jó, amibe képzeletbeli hátteret lehet változtatni?
Figyelt kérdés
Zene klipet szeretnék csinálni, de eddig nem találtam olyat amibe lehet változtatni a háttereket. Olyan szerkesztőre gondolok, mint némelyik videó klipekben lehet látni, van az énekes, és van egy másik háttér.
Előre is köszönöm!
2013. dec. 30. 17:11
1/4 tabaki válasza:
A videószerkesztő számára semmit sem jelent, hogy "háttér", ezért nem tud bármit eltüntetni mögüled. Neked kell gondoskodnod arról, hogy a felvételkor a szereplő színeitől jellegzetesen eltérő, egyenletes színű háttér legyen, amelyet a program egyértelműen azonosíthat (blue-box technika). Én a Sony Vegast nem használom, de úgy rémlik, itt a Gyíkon már volt róla szó, hogy megadható benne, melyik színt ne lássa. Ugyanezt a Blender videószerkesztője is tudja valahol, de eddig ezzel a funkciójával nem kísérleteztem. Erénye mindenesetre, hogy ingyenes és jó.
2/4 tabaki válasza:
Ja, hogy egyértelmű legyen: Ezekbe a program számára láthatatlanná tett felületekbe tudod beleszerkeszteni az új hátteret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!