Hol a skypeom a win8ban?
Win8-am van, elore telepitett laptopot vettem, majd volt egy windows updatje sajat maganak, ami utan eltunt a mar feltelepitett skypeom.
Gondoltam letorolte, v mittomen, de letoltesnel mindig azt irja k, h ilyen appom mar van, viszont a keresoben keresve 0 talalat egyarant appban, programban, meg mittomenhol.
Hol a skype?
rakat szar v nem szar, jelenleg win8am van, es azota ra is akadtam a skypera.
El van dugva az ikonok kozott, a nevjegyek koze, ott ki kell valasztani a szemelyt, h kivel akarsz dumalni, majd azt h min keresztul, es el is inditja
1. Win8 nem szar.
Na akkor vagy letoltod a Win 8 shopbol a csempéknél, vagy a skype hivatalos oldalárol. Ha nem akarja feltelepiteni, akkor telepitsed másik mappába. Pl: C:/Skype helyett mondjuk Skype2. Ha nem tudod sehogy letolteni, menj át egy haverodhoz, toltsd le ott vagy valakitol kérd el. Muxeni fog 100%.
mint kiderult, a win8 az alkalmazas skypeot eroltette ram, de van az asztali is, csak par kattintas utan lehet letolteni.
Azota minden oke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!