Minecraft TMI mod? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
LazuritCraft-ot használok, és ahányszor csak bemodolom a TMI-t állandóan kiszedi, és amikor belépek a gamebe nincs bent. Forge-t nem tom telepíteni, mert azt írja h futtasam a launchert, de én futtatam 3x de nem akarja az igazságot.
Valaki tudna segíteni, linkekkel, h meik tmi-t rakjam be?
1.6.2es MC.
A válaszokat előre is köszönöm!
2013. dec. 29. 12:43
2/3 Boti466 válasza:
azért nem működik mert ezek a kliensek úgy vannak megcsinálva hogy ne tudj semmit se csinálni velük. van olyan is amelyik beleírja magát a rendszeredbe és onnan ki nem tudod törölni. én a helyedben nem használnék semmilyen klienst, csak ami megbízható (a magyar kliensek pedig nem azok). keress rá erre hogy keinett minecraft launcher. ezt érdemes használni mert megbízható, és lehet ugyan úgy forgeot telepíteni, mint ahogy az eredeti mc launcherre. ezzel biztos fog menni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megpróbálom. A második nem hangzott olyan túl jól:S De jobb tudni, mint egyszer meglepődni.
2014. jan. 4. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!