Melyik Adobe Flash Player kéne?
A gépemen két fajta volt, az Adobe Flash Player plugin, meg mégegy. Nos mindkettőt letöröltem, mert azt hittem nem fognak kelleni, de a számítógépes játékok sem indulnak, amióta letöröltem azt írja, hogy egy fontos összetevő hiányzik. Nagy hülyeség volt letörölnem, de ezt a Plugin-t sikerült is visszatelepítenem, de a másikat már sajnos nem találom sehol. Valami X-szel kezdődő neve volt, nos ebben kérnék segítséget, mert anélkül több program nem is indul a gépemen. Rögtön a játékok megnyitásánál jelzi is, hogy hiányzik az Adobe, de azt nem, hogy melyik kéne. Annyit tudok, hogy X-szel kezdődött.
Kérlek segítsetek. Köszönöm.
Nem, MMORPG játék nem indult :)
De megoldottam, nagynehezen sikerült megtalálnom. A neve Adobe Flash Player ActiveX ,csak nekem az X maradt meg :)
De mostmár működik, viszont érdekes hogy ennyire kihat a játékokra is.
Adobe Flash Player ActiveX a neve, Internet Explorerhez is ez kell. Innen letölthető.
A java kevésbé hat ki a játékokra (nem is tudom perpil mihez kell java,nekem nincs rá szükségem évek óta).
Flash az ami fontos,sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!