A Steames Counter-Strike jobban laggolna mint az NS?
Már 2-3 éve CS-zek NS-sel, korábban nem zavart, de most már (mivel már mondható, hogy tudok játszani) egyre gyakrabban fogják rám, hogy csalok, és a pár napos új adminok (van, hogy meg sem néznek), bannolnak. Mivel elég régi gépem van, ezért az NS Cs-t is Software módban játszom (Video beállításoknál nem OpenGL, hanem Software, így jóval pixelesebb, de gyorsabb). Nem tudom nem-e lenne játszhatatlanul laggos, ha a Steames CS menne. Gondolom ott is lehet Software módba rakni, de talán még úgy is laggolna. Azt meg nem szeretném, hogy megveszem, de élvezhetetlen, tehát pénzkidobás lenne. (Persze, új gépre is gyűjtök, de ilyen napi +10Ft gyarapodás, amiből majd csak később lesz valami.)
Gépem: 1Gb RAM, 2.00GHz 1 magos Intel Celeron CPU, 64 Mb I8284G (<--lényegtelen) integrált videókártya, azt hiszem 2002-es alaplap, tehát egy ilyen mai darab!
Köszi
Jobban laggolna! Nekem Pentium 4-es pc-m van ( 3Ghz) és a steamos counter strike-be néha-néha laggolok :/
A steamnek kb 50% a cpu használata mikor játszok ;-;
nem vettem meg hanem tf2-ős cuccokért tradeltem...
Amúgy is! semmi közöd, sincs hozzá, hogy mit vettünk meg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!