Nod32 vírusirtóról vélemények?
Eset Smart Security-t használok (ingyen jár egyetemen) és semmi problémám nincs vele. Ha mégis fölöslegesen problémázik két kattintással kinyomható.
Talán pont az AVG volt amit nem lehetett lelőni, olyan aktívan védett engem a saját programomtól.
Használtam tpb-s "verziót" egy ideig és akkor szerettem meg, de egy éve megvásárolom, mert ez tényleg megéri. 3 gépre 11490Ft/év, szal havi 1 sör ára.
Mi az a sok minden amit nem engedett szegény nod 32 letölteni ? Nekem csodálatosan muzsikál a 7.0ás NOD32, mindent szépen megenged leszedni, persze biztos nem véletlen, hogy nem engedte letölteni amit akartál volna ;)
Beállítás kérdése az egész, de a Kapersky se utolsó, az is egy jó megoldás lehet.
Nem tudom milyen nodod volt, ezekre vagy friss rendszerhez használd ezt az oldalt: ninite.com
Nekem sima ügy volt letölteni probléma mentesen az általad felsorolt progikat, van1 tippem, szerintem softpedia oldaláról akarhattál tölteni mirrorral odavezérelt a letöltés, ami ccleaner esetében pl.igen beriaszt a nod softpedia miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!