Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nod32 vírusirtóról vélemények?

Nod32 vírusirtóról vélemények?

Figyelt kérdés
Nekem sok mindent vírusnak érzékelt, voltak programok amelyeket le sem engedett tölteni (korábban nem voltak ilyen gondok, pl az avg-nél).
2013. dec. 27. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Használtam egy ideig, de én is sok téves riasztást tapasztaltam nála. Egy ideje Kaspersky-t használok, erre majdnem mondhatnám, hogy tökéletes.
2013. dec. 27. 23:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Kaspersky-ről sok jót hallottam. Te megvásároltad?
2013. dec. 27. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Eset Smart Security-t használok (ingyen jár egyetemen) és semmi problémám nincs vele. Ha mégis fölöslegesen problémázik két kattintással kinyomható.

Talán pont az AVG volt amit nem lehetett lelőni, olyan aktívan védett engem a saját programomtól.

2013. dec. 27. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Használtam tpb-s "verziót" egy ideig és akkor szerettem meg, de egy éve megvásárolom, mert ez tényleg megéri. 3 gépre 11490Ft/év, szal havi 1 sör ára.

[link]

2013. dec. 28. 00:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Mi az a sok minden amit nem engedett szegény nod 32 letölteni ? Nekem csodálatosan muzsikál a 7.0ás NOD32, mindent szépen megenged leszedni, persze biztos nem véletlen, hogy nem engedte letölteni amit akartál volna ;)

Beállítás kérdése az egész, de a Kapersky se utolsó, az is egy jó megoldás lehet.

2013. dec. 28. 00:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem engedte letölteni többek közt a reshade programot, ccleaner-t, meg még talán az utorrent vagy picasa3nál voltak hasonló gondok, amire emlékszem. Ezek azok a programok amelyekre emlékszem, hogy nem engedte letölteni, de volt még egy-kettő.
2013. dec. 28. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen nodod volt, ezekre vagy friss rendszerhez használd ezt az oldalt: ninite.com

Nekem sima ügy volt letölteni probléma mentesen az általad felsorolt progikat, van1 tippem, szerintem softpedia oldaláról akarhattál tölteni mirrorral odavezérelt a letöltés, ami ccleaner esetében pl.igen beriaszt a nod softpedia miatt.

2013. dec. 28. 17:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem download.cip oldalról próbáltam a reshadet.
2013. dec. 28. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!