Elkezdtem letörölni az IObit Uninstaller-rel a Mafia és? (Bővebben lent)
Hatékony ellenőrzésnél mindet kitöröltem a "darab fájlokat szintén". Aztán újraakartam telepíteni egy másikféle Mafia 2-t és azt mondja, hogy: "Egy korábbi telepítés nyomai miatt a jelenlegi nem folytatható! Távolítsd el megfelelően az alkalmazást, majd próbálkozz újra."
Kérlek segítsetek! Sűrgős!... Előre is köszönöm a kisegítő válaszokat! :)
Marad a manuális eltávolítás. milyen oprendszeren?
én a total uninstallt és az uninstall Toolt használom, az utóbbival telepítek.
szerencsére fentvan az egy, íg tudok viszonyítani:
Fájlok/mappák:
Telepítési mappa: c:\Program Files\?
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Start Menu\Programs\mafia
C:\WINDOWS\system32\MafiaSetup.exe
Registry (futtatás: regedit)
HKEY_USERS\S-1-5-21-725345543-299502267-1801674531-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MenuOrder\Start Menu2\Programs\Mafia
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Illusion Softworks\Mafia
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Mafia Game\
honosítás:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\MAFIA honosítás\
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MenuOrder\Start Menu2\Programs\MAFIA honosítás\
Be is írhatod a keresőjébe a kulcsszavakat "mafia" vagy ha nincs másik játék tőlük.: "Illusion Softworks"
A programok a rendszerleíróban a telepítési bejegyzésüket a következő két helyen szokták tárolni:
HKEY_CURRENT_USER\Software
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
keresd meg a mafia -ra vonatkozó kulcsot és töröld.
ha patch -elve volt akkor máshol is lehetnek!
...majd pucold ki a registry -t.
ha xp-d van használd a Windows Installer Clean-Up Utility -t.
Rendben, megpróbálom! Köszönönöm! :)
Operációs rendszer: Windows 7 Ultimate (Eredeti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!