Most melyik Windowst töröljem?
Figyelt kérdés
Volt valami gond a gépemmel ezt már megoldottam de közbe (szerencsére rosszul) újratelepítettem a gépemet. Most már csak lekellene törölni az új Windowst. Csak az a baj hogy teljesen ugyanaz a nevük. Amikor bekapcsolom a gépet én is csak azt tudom hogy a második a jó. Most hogy törölném ki a boot fájlből a particiót az a baj hogy ami előrébb van az mellet van egy kettes vagyis a neve partition(2) alatta meg a partition(1). Most akkor melyik a "jó" és melyik az amelyiket törölnöm kell?2013. dec. 27. 00:41
1/2 anonim válasza:
értelemszerűen amit enged törölni mert ha fut az egyik azt nem engedi törölni
2/2 anonim válasza:
Ez egy eléggé rossz válasz, mert simán kitörölheted a jó oprendszert is és utána az nem fog elindulni. :), tehát annyit tudok segíteni, hogy az első válasza biztos, hogy rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!