Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi történt a gépemmel? Többi...

Mi történt a gépemmel? Többi lent.

Figyelt kérdés

64 bites win7 ultimate operációs rendszerem van, eddig minden okés volt, viszont pár napja, hiába kattintgatok nem indítja el se a mozilla firefoxot, se a google chrome-ot. Nem tudok játékot telepíteni, se törölni. Nem tudok Daemon Toolsal ISO fájlt megnyitni. Szinte semmi.

Ja és a legtöbb játéknál meg programnál azt írja hogy nem sikerült elindítani mert nem win32 alkalmazás. Minek mikor 64 bites a rendszerem?!

A vírusírtóm se működik ki van kapcsolva és nem tudom bekapcsolni viszont újat se tudok letölteni mert hiába állítom be hogy az asztalra töltse le a dolgokat,végigmegy a letöltés de aztán nincs az asztalon a fájl.

Mit lehet tenni????

2013. dec. 26. 23:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Adatmentés, majd win 7 reinstall :(
2013. dec. 27. 00:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez alapján nem lennék meglepve, ha összeszedtél volna valami vírust. Próbáld meg csökkentett módban indítani (F8 bootoláskor), és lefuttatni az ellenőrzést (bár ha bejött mellette a vírus, lehet jobb lenne mással próbálkozni, pl nekem ismerősök gépeinek tisztítása során a MalwareBytes antimalware vált be).
2013. dec. 27. 00:04
 3/12 A kérdező kommentje:

De, ha azt a programot letölteni majd telepíteni kell, akkor nem fog menni a dolog, mert rohadtul nem enged csinálni semmit, ennek is örülök, hogy az Internet Explorer működik:/ Érdekes egyébként, hogy semmi más, csak ez, meg még pár program.

De ilyenek hogy Viber, KMPlayer, CCleaner meg még sorolhatnám semmi nem indul el..

2013. dec. 27. 00:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Mondom, csökkentett mód. Ekkor csak a legszükségesebb szoftvereket indítja el a Windows, többek között rendőrséggel fenyegető vírussal is kiszúrva.

Ha ez sem megy, akkor valóban csak azt lehet tenni, amit #1 ajánlott: komplett újratelepítést (adatok lementését egy CD-ről futó Linux alól meg tudod tenni).

2013. dec. 27. 00:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Adatmentés kb. 10 perc, Win7 telepítés mondjuk fél óra, driverek, total cmd ETC letöltése + telepítése megint egy 20 perc. Éééééés voila van egy működő szűz zsír új rendszered. Persze ha ez az opció tetszik neked!
2013. dec. 27. 00:18
 6/12 A kérdező kommentje:

Adatmentést hogy tudok csinálni?

3 partícióra van osztva a winyóm, mind a háromról törlődnek akkor a dolgok? Vagy telepítésnél be tudmo állítani hogy csak a "C"-t formázza, amin a rendszer van és lesz nem? Mert a "D" és "F" meghajtókon filmek, képek stb vannak amik több 100 GB-ot foglalnak és nem szeretném elveszteni őket..:/

2013. dec. 27. 00:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha a "C" partíciót formázod, és telepítessz rá új rendszert, akkor a másik kettővel nem történik semmi. Persze ha megvan az új rendszer, akkor az első dolgod az legyen, hogy letöltessz egy vírusirtót, és lefuttatsz egy bootolás előtti vírusellenörzést, mielőtt a másik 2 partícióhoz hozzányulnál. SZERINTEM!
2013. dec. 27. 00:39
 8/12 A kérdező kommentje:

Rendben van, akkor csak ez lesz a megoldás, én is próbáltam már újratelepíteni. Le is töltöttem ncore-ról egy win7-et még régebben és kiakartam írni DVD-re, de ugye még az író programom se indul el, így próbáltam pendrivera rárakni, cmd-s parancsokat megcsináltam, aztán kellett volna egy program amivel rárakom a pendrive-ra, de ugye letölteni se enged semmit...:D:D:D:D

Úgyhogy valami ismerős gépéről kiírom és újratelepítem..:)

Remélem menni fog és jó lesz minden utána, nagyon köszönöm a segítséget!!!!:)

2013. dec. 27. 00:47
 9/12 A kérdező kommentje:
Ment a zöld mindenkinek!:)
 10/12 A kérdező kommentje:
Annyi még, hogy melyik vírusírtót ajánlod?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!