Mi történt a gépemmel? Többi lent.
64 bites win7 ultimate operációs rendszerem van, eddig minden okés volt, viszont pár napja, hiába kattintgatok nem indítja el se a mozilla firefoxot, se a google chrome-ot. Nem tudok játékot telepíteni, se törölni. Nem tudok Daemon Toolsal ISO fájlt megnyitni. Szinte semmi.
Ja és a legtöbb játéknál meg programnál azt írja hogy nem sikerült elindítani mert nem win32 alkalmazás. Minek mikor 64 bites a rendszerem?!
A vírusírtóm se működik ki van kapcsolva és nem tudom bekapcsolni viszont újat se tudok letölteni mert hiába állítom be hogy az asztalra töltse le a dolgokat,végigmegy a letöltés de aztán nincs az asztalon a fájl.
Mit lehet tenni????
De, ha azt a programot letölteni majd telepíteni kell, akkor nem fog menni a dolog, mert rohadtul nem enged csinálni semmit, ennek is örülök, hogy az Internet Explorer működik:/ Érdekes egyébként, hogy semmi más, csak ez, meg még pár program.
De ilyenek hogy Viber, KMPlayer, CCleaner meg még sorolhatnám semmi nem indul el..
Mondom, csökkentett mód. Ekkor csak a legszükségesebb szoftvereket indítja el a Windows, többek között rendőrséggel fenyegető vírussal is kiszúrva.
Ha ez sem megy, akkor valóban csak azt lehet tenni, amit #1 ajánlott: komplett újratelepítést (adatok lementését egy CD-ről futó Linux alól meg tudod tenni).
Adatmentést hogy tudok csinálni?
3 partícióra van osztva a winyóm, mind a háromról törlődnek akkor a dolgok? Vagy telepítésnél be tudmo állítani hogy csak a "C"-t formázza, amin a rendszer van és lesz nem? Mert a "D" és "F" meghajtókon filmek, képek stb vannak amik több 100 GB-ot foglalnak és nem szeretném elveszteni őket..:/
Rendben van, akkor csak ez lesz a megoldás, én is próbáltam már újratelepíteni. Le is töltöttem ncore-ról egy win7-et még régebben és kiakartam írni DVD-re, de ugye még az író programom se indul el, így próbáltam pendrivera rárakni, cmd-s parancsokat megcsináltam, aztán kellett volna egy program amivel rárakom a pendrive-ra, de ugye letölteni se enged semmit...:D:D:D:D
Úgyhogy valami ismerős gépéről kiírom és újratelepítem..:)
Remélem menni fog és jó lesz minden utána, nagyon köszönöm a segítséget!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!