Call of duty Ghosts vagy BO2?
Figyelt kérdés
Szóval venni akarok egy codot csak nem tudom melyiket érné meg jobban.Én régen rengeteget cod4-eztem multiba de abbhagytam mert vhogy meguntam de mostmár megint hiányzik az a pörgős FPS multi nme nagyon vágom az űj codokat de ghostról nme sok jót hallotam az nem érdekel engem h milyen a single mert az engem egy codnál nem nagyon tud érdekelni :D2013. dec. 26. 23:21
1/9 anonim válasza:
Ha mindenképp megakarod venni valamelyiket, akkor BO2, de mind a kettő hulladék...
2/9 A kérdező kommentje:
Hülye vagy te hozzá egy cod mindig is cod marad Lehet hogy bf multija majdnem sandbox meg ott kocsikázhatsz (nem akarom lehúzni mert attól még az egyik kedvenc gamem) A cod viszont egy reflex shooter aminek mit ne mondjak elég fasza hangulata van :D Nem biztos hogy megevszem de nagyon gondolkodom rajta
2013. dec. 26. 23:28
3/9 anonim válasza:
A CoD 1, 2, 4 jó volt, és még a mai napig ezek a legjobb részek.
A többi fos.
4/9 anonim válasza:
Azt vedd figyelembe először is, hogy melyik az, amelyiket szépen vinné a géped.
Tudni kell, hogy a Ghosts optimalizálását nagyon elszúrták..
5/9 A kérdező kommentje:
dejó hogy mondod :/ proci vidikari meg minden rendebe van de csak 4 gb ram amivel hha jól tom el sem indul :P hát ez így eldünti a kérdést
2013. dec. 27. 00:06
7/9 A kérdező kommentje:
Na mégse :P [link] Szóvaé ezek figyelembe vételével melyiket ajánljátok ?
2013. dec. 27. 00:17
8/9 anonim válasza:
Hát én akkor a Ghostst venném, mivel újabb:D
9/9 kérdés válasz válasza:
Én is ugyanígy vagyok de 32 bites windowson7 nem fut a ghosts ,csak 64 esen. Szóval lehet h a black opsot veszem meg de még gondolgodom mert ha kijönne a gta5 akk azt venném.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!