Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Origin? Tudnátok segíteni?

Origin? Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne,hogy csináltam egy fiókot Originre,és véletlenül úgy állítottam be,hogy nem vagyok legalább 16 éves,és ezzel az a baj,hogy a Fifa 14-ben nem tudok játszani bizonyos játékmódokat illetve nem tudok online játszani.

Törölni a fiókot pedig elég necces.(Írni kell valahogy az EA-nek)

Csináltam egy másik fiókot,amit már jól állítottam be,de a játék indításánál kéri a termékkódot,ezt be is írtam,de azt írja vissza,hogy ezt a termékkódot már felhasználták..

Mit csinálhatnék?Arra gondoltam hogy megváltoztatom az IP-t,mintha ez egy másik gép lenne?Vagy Windows újratelepítés?

2013. dec. 25. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg a beállításokban nem tudod megváltoztatni? Érdekes, én a minap csináltam fiókot, tőlem nem kérdezett kort. Így tudok bf1942-vel játszani. Ha nem megy, akk a fifa 14-et kitörölheted, és majd az új fiókkal letöltöd megint, akkor már máshol nem lesz használatban a serial. Vagy próbálhatsz vpn-t szerezni, ahogy írtad.
2013. dec. 25. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:

hiába semmi nem segít az origin-nek van egy saját szervere amin fent vannak az adatok bármit csinálsz ott látják hogy a kód már használt ez azért van hogy ne lehessen "kölcsön" adni a játékot haveroknak mert az minusz 1 cd a gyártónak

az meg hogy azt adtad meg hogy fiatalabb vagy 16 évnél azzal megint nem lehet segíteni

2013. dec. 25. 21:15
 3/5 A kérdező kommentje:

1.

Próbáltam már,hogy újratelepítem az új fiókkal,de ugyanazt írta ki..

2013. dec. 25. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Kapcsolatba kell lépned az EA-vel.

[link]

2013. dec. 26. 11:13
 5/5 A kérdező kommentje:
És hogy kell írni nekik?
2013. dec. 26. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!