Origin? Tudnátok segíteni?
Szóval az lenne,hogy csináltam egy fiókot Originre,és véletlenül úgy állítottam be,hogy nem vagyok legalább 16 éves,és ezzel az a baj,hogy a Fifa 14-ben nem tudok játszani bizonyos játékmódokat illetve nem tudok online játszani.
Törölni a fiókot pedig elég necces.(Írni kell valahogy az EA-nek)
Csináltam egy másik fiókot,amit már jól állítottam be,de a játék indításánál kéri a termékkódot,ezt be is írtam,de azt írja vissza,hogy ezt a termékkódot már felhasználták..
Mit csinálhatnék?Arra gondoltam hogy megváltoztatom az IP-t,mintha ez egy másik gép lenne?Vagy Windows újratelepítés?
hiába semmi nem segít az origin-nek van egy saját szervere amin fent vannak az adatok bármit csinálsz ott látják hogy a kód már használt ez azért van hogy ne lehessen "kölcsön" adni a játékot haveroknak mert az minusz 1 cd a gyártónak
az meg hogy azt adtad meg hogy fiatalabb vagy 16 évnél azzal megint nem lehet segíteni
1.
Próbáltam már,hogy újratelepítem az új fiókkal,de ugyanazt írta ki..
Kapcsolatba kell lépned az EA-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!