Mi lehet az oka, hogy semmilyen Windows programot nem tudunk indítani Ubuntuban a Wine programmal?
Friss linuxhasználó vagyok, windows-os szemlélettel. Tudom, nem nekünk találták ki. De ez most nekem nem elegendő válasz. Mindent nagyszerűen tudok használni, ahogyan feltelepült. Vidáman használom az Ubuntut.
Csak két-három olyan program van, amit itt nélkülözök. Az egyik a Photoshop, a másik az Artisteer. Egyiket sem lehet mással kiváltani. Photoshoppal hivatásszerűen dolgozom, Gimp és más programok nem jók. Artisteer helyett nincs más.
Szóval, akár a Windows alá telepített programot indítanám a Wine-nel, akár azzal telepítem a linux alá, nem indul el. Egy pillanatra felugrik egy terminálablak, de azonnal el is tűnik. Az Artisteer telepítése látszólag sikeres, a Photoshop nem is települ, hibaüzenettel leáll.
Megpróbáltam több más programot is csak kíváncsiságból. Az eredmény ugyanez.
Mi lehet az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!