újraraktam a windows 7 de akkor is szagat mi a gond?
játékokis szagtnak rajta pl super mario forever zuma deluxe
intel pentium d 3ghz
2gb ram
ati radeon 9600 256 mb
160gb hdd
eredeti eindows 7 home premium van rajta minedn driver a legfrisebb chipset stb fent van minden
Nézd meg mennyi a CPU és a Ram terhelés,kapcsold ki az automatikus frissítést,ha akkor is csinálja csináld végig ezt.
1 bocs az irásért de nagyon beteg vagyok és nem figyeltem mit irtam
2. van rajta 1 avira az nem talál semmit töredezteségmentesitést megnéztem nem töredezet cpu höfok rendben mem86+ nem talál semit a ramban registry pucolást hogy tudok csinálni ? hdd sentinel 100-100
na lefutatam az avgt az talált win32/zboot virust ugy nézki azota gyorsabb az programfiles ati mapába ahol van az asti driver
de a lagg nem szünt meg azzal mit tudok tenni
"Win32/Zbot
Összefoglalás Műszaki adatok
Microsoft biztonsági szoftver felismeri és eltávolítja a fenyegetés.
Ez a család a trójaiak lehet lopni a személyes adatokat, és ad egy hacker hozzáférést és az irányítást a PC. Azt is csökkentheti az internet böngésző biztonsági és kapcsolja ki a tűzfalat.
Láttuk Win32/Zbotletöltése változatok a Trojan: Win32/Crilock család. Ez a család Ransomware amely encyrpt a fájlokat a számítógépen, majd a kereslet a pénzt, hogy feltárja azokat.
Segíthet megvédeni a számítógépet a Ransomware elolvassa többet Trojan: Win32/Crilock.A és a mi súgótémák a Ransomware általában.
Win32/Zbot lehet telepíteni a PC keresztül spam e-mailek és weboldalak csapkodott, vagy csomagolt más malware családoknak.
Mi a teendő most
A következő szabad Microsoft szoftver felismeri és eltávolítja a fenyegetés:
Microsoft Security Essentials vagy a Windows 8, Windows Defender
Microsoft Safety Scanner
Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool
Még ha már észlelt és eltávolított az adott fenyegetés, futás teljes szkennelést lehet találni egyéb malware-eket, melyek elrejtik a PC.
Ön is látogasson el a Microsoftvírus-és malware közösségi további segítségért.
Win32/Zbot megpróbálja ellopni az érzékeny és bizalmas információkat, és használja a csalás. A következő cikk több tanácsot, ha úgy gondolja, hogy a pénzügyi információk veszélybe került:
Mi a teendő, ha csalás áldozata
A malware lopni az adatokat a felvétel a felhasználói neveket és jelszavakat. Eltávolítása után a fenyegetés meg kell változtatni a jelszavakat. Kérjük, olvassa el az alábbi figyelmeztető tippeket, hogyan lehet létrehozni és használni jelszavakat:
Hozzon létre erős jelszavakat
Ez a veszély is, hogy tartós változások a PC'skonfiguráció, amely nem állítja vissza a felderítése és eltávolítása a fenyegetés. További információ a visszatérő fertőzöttPC az előre fertőzött állapot, olvassa el az alábbi cikket:
Visszaállítani a rendszerleíró adatbázis:
Mert Windows 7
Mert Windows Vista
Mert Windows XP
Visszaállítása Internet Explorer beállítások
Változás a biztonsági és adatvédelmi beállításokat Internet Explorer
Engedélyezése Internet Explorer szűrők:
SmartScreen szűrő Internet Explorer 10
SmartScreen szűrő Internet Explorer 9
SmartScreen szűrő Internet Explorer 8
Változtassuk meg a honlapon, és a keresési szolgáltató Internet Explorer
Engedélyezése Windows Firewall:
Mert Windows 8
Mert Windows 7
Mert Windows Vista
Mert Windows XP
A többi támogatást és segítséget kapcsolatos cikkek, látogasson el a:
Windows 8
Windows 7
Windows Vista
Windows XP
Microsoft Security TechNet Center"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!