Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » újraraktam a windows 7 de...

újraraktam a windows 7 de akkor is szagat mi a gond?

Figyelt kérdés

játékokis szagtnak rajta pl super mario forever zuma deluxe

intel pentium d 3ghz

2gb ram

ati radeon 9600 256 mb

160gb hdd

eredeti eindows 7 home premium van rajta minedn driver a legfrisebb chipset stb fent van minden

2013. dec. 25. 06:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy látom a billentyű is szaggat.Itt nagy gond lehet.A super mario már a windows 95-ön sem szaggatott.
2013. dec. 25. 07:41
 2/8 levis56 ***** válasza:

Nézd meg mennyi a CPU és a Ram terhelés,kapcsold ki az automatikus frissítést,ha akkor is csinálja csináld végig ezt.

[link]

2013. dec. 25. 08:12
 3/8 A kérdező kommentje:

1 bocs az irásért de nagyon beteg vagyok és nem figyeltem mit irtam

2. van rajta 1 avira az nem talál semmit töredezteségmentesitést megnéztem nem töredezet cpu höfok rendben mem86+ nem talál semit a ramban registry pucolást hogy tudok csinálni ? hdd sentinel 100-100

2013. dec. 25. 09:02
 4/8 levis56 ***** válasza:

Futtasd le ezeket.

[link]

[link]

[link]

A malwarebytes a memóriát is ellenőrzi,vagy ez.

[link]

2013. dec. 25. 09:27
 5/8 A kérdező kommentje:

na lefutatam az avgt az talált win32/zboot virust ugy nézki azota gyorsabb az programfiles ati mapába ahol van az asti driver

de a lagg nem szünt meg azzal mit tudok tenni

2013. dec. 25. 11:25
 6/8 levis56 ***** válasza:
Frissítsd a Directx-t.de amíg nem futtatod a linkekben megadott programokat addig nem tudok tippelni sem mi a baj.ha van vírus vagy kémprogram a gépen akkor amit küldtem program megfogják,rendszerkarbantartás,töredezettségmentesítés.ismeretlen programok törlése,felesleges bővítmények kikapcsolása,automatikus frissítés kikapcs,ne menjen torrent le-feltöltés,ha mindez megvan akkor nézd meg szaggat-e.
2013. dec. 25. 12:51
 7/8 A kérdező kommentje:
na firsitetem a direct xet bezártam minden progit csak wiun marad a virusirtot is bezartam akkor is picit néhjol lagolgat de most ugyan olyan lassumint eddig és szagat megint nincs rajta virus 0% tördezett registryt ashampoo win optimizerel csináltam akkor se volt külömbség
2013. dec. 26. 07:31
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

"Win32/Zbot

Összefoglalás Műszaki adatok

Microsoft biztonsági szoftver felismeri és eltávolítja a fenyegetés.

Ez a család a trójaiak lehet lopni a személyes adatokat, és ad egy hacker hozzáférést és az irányítást a PC. Azt is csökkentheti az internet böngésző biztonsági és kapcsolja ki a tűzfalat.

Láttuk Win32/Zbotletöltése változatok a Trojan: Win32/Crilock család. Ez a család Ransomware amely encyrpt a fájlokat a számítógépen, majd a kereslet a pénzt, hogy feltárja azokat.

Segíthet megvédeni a számítógépet a Ransomware elolvassa többet Trojan: Win32/Crilock.A és a mi súgótémák a Ransomware általában.

Win32/Zbot lehet telepíteni a PC keresztül spam e-mailek és weboldalak csapkodott, vagy csomagolt más malware családoknak.

Mi a teendő most

A következő szabad Microsoft szoftver felismeri és eltávolítja a fenyegetés:

Microsoft Security Essentials vagy a Windows 8, Windows Defender

Microsoft Safety Scanner

Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool

Még ha már észlelt és eltávolított az adott fenyegetés, futás teljes szkennelést lehet találni egyéb malware-eket, melyek elrejtik a PC.

Ön is látogasson el a Microsoftvírus-és malware közösségi további segítségért.

Win32/Zbot megpróbálja ellopni az érzékeny és bizalmas információkat, és használja a csalás. A következő cikk több tanácsot, ha úgy gondolja, hogy a pénzügyi információk veszélybe került:

Mi a teendő, ha csalás áldozata

A malware lopni az adatokat a felvétel a felhasználói neveket és jelszavakat. Eltávolítása után a fenyegetés meg kell változtatni a jelszavakat. Kérjük, olvassa el az alábbi figyelmeztető tippeket, hogyan lehet létrehozni és használni jelszavakat:

Hozzon létre erős jelszavakat

Ez a veszély is, hogy tartós változások a PC'skonfiguráció, amely nem állítja vissza a felderítése és eltávolítása a fenyegetés. További információ a visszatérő fertőzöttPC az előre fertőzött állapot, olvassa el az alábbi cikket:

Visszaállítani a rendszerleíró adatbázis:

Mert Windows 7

Mert Windows Vista

Mert Windows XP

Visszaállítása Internet Explorer beállítások

Változás a biztonsági és adatvédelmi beállításokat Internet Explorer

Engedélyezése Internet Explorer szűrők:

SmartScreen szűrő Internet Explorer 10

SmartScreen szűrő Internet Explorer 9

SmartScreen szűrő Internet Explorer 8

Változtassuk meg a honlapon, és a keresési szolgáltató Internet Explorer

Engedélyezése Windows Firewall:

Mert Windows 8

Mert Windows 7

Mert Windows Vista

Mert Windows XP

A többi támogatást és segítséget kapcsolatos cikkek, látogasson el a:

Windows 8

Windows 7

Windows Vista

Windows XP

Microsoft Security TechNet Center"

2013. dec. 28. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!