Windows 8.1 félig magyr félig portugál. -. -" hogyan lehet teljesen magyarra állítani?
és írtad hogy a nyelvi csomagot az hivatalos oldalról töltötted.nekem is a win 8.1 magyar és én is telepítettem a németet de nekem a nyelvi csomagot maga a windows letöltötte és telepítette is nem pedig külön töltöttem le
próbáld ez szerint telepíteni
Pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről, és koppintson a Beállítások, majd a Gépház elemre.
(Ha egeret használ, mutasson a képernyő jobb alsó sarkára, húzza a mutatót felfelé, és kattintson a Beállítások, majd a Gépház elemre.)
Koppintson vagy kattintson az Idő és nyelv, majd a Terület és nyelv elemre.
Koppintson vagy kattintson egy olyan nyelvre, amely alatt a Van hozzá nyelvi csomag felirat látható, majd koppintson vagy kattintson a Beállítások elemre.
Koppintson vagy kattintson a Letöltés elemre. A számítógéptől és a nyelvi csomag méretétől függően a letöltés hosszabb ideig is tarthat.
Ha ezt a nyelvet szeretné megjelenítési nyelvként beállítani, olvassa el A Windows megjelenítési nyelvének beállítása című következő szakaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!