Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell konvertálni PDF...

Hogyan kell konvertálni PDF fájlt eBook formátumba? (többi lent)

Figyelt kérdés
Arról lenne szó,hogy egy tableten szeretnék könyvet olvasni.De mivel az adott könyvek PDF formátumban vannak így azok nem olvashatóak az FBreader számára.Arra is rájöttem,hogy a tableten nem fog menni a konvertálás.Azt is tudom,hogy számítógépen kellene a konvertálást megoldani csak nem tudom,hogy hogyan juttassam át a fájlokat az asztali gépről a tabletemre.

2013. dec. 23. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy raksz a tabletodra egy pfd olvasó appot?
2013. dec. 23. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Asszem az én lapolvasóm megnyitja a pdf-et is. Lehet hoyg típusfüggő?
2013. dec. 23. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a tablet Anroid rendszerű, akkor a Play Áruházból töltsd le a Mantano Reader vagy az EBookDroid prgoramot. Ezekkel már el lehet boldogulni, nagyíthatod a képletekkel, ábrákkal és képekkel teli A4-es méretű PDF-eket.

A leginkább elterjedt 6 colos átlójú eBook-olvasógépek 6x12 centiméteres képernyőméretére is át lehet alakítani a forrásanyagot sok napi kézi munkával, ha ízekre szeded, és valamely Office programmal újraszerkeszted. Az automatikus konvertálás például a Calibre programmal botrányos eredményt ad.

Az asztali gép és a tablet között a mellékelt USB-kábellel teremthető összeköttetés, és ekkor az egyszerű fájlhúzás módszerével rakhatsz bármit a tabletre illetve a tabletről.

B.Ú.É.K!

2013. dec. 25. 17:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Kellemes ünnepeket és B.U.É.K.!
2013. dec. 26. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!