Miért nem tudom telepíteni a Windows 7-et a gépemre?
Figyelt kérdés
Az lenne a probléma hogy akármilyen windows 7-et vagy 8-at próbáltam telepíteni, mindig lefagyott, csak win xp-t tudok használni.
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40Ghz
3GB Ram
ATI Radeon HD4850 1GB
abit AB9 QuadGT alaplap
2013. dec. 23. 14:34
1/6 anonim válasza:
HDD-d milyen?
Hány GB-os?
Neted milyen?
Milyen verziókat próbáltál?
Mire használod a gépet?
2/6 anonim válasza:
Egyes alaplapok esetén a telepítő látszólag lefagy, de ha elég ideig hagyod állni, akkor tovább fog menni. Vonatkozik ez arra, amikor még az elején fagy le, mielőtt a tényleges telepítés elkezdődne. Ha a fájlok másolása közben fagy le, akkor a lemezed hibás.
3/6 A kérdező kommentje:
Volt már hogy órákig állni hagytam de nem ment tovább. Általában a fájlok másolásánál áll meg, szóval új hdd kell? Semmi más megoldás nincs?
2013. dec. 23. 19:12
4/6 anonim válasza:
Nem az a lemez, hanem a DVD. Írj belőle egy újat.
5/6 A kérdező kommentje:
Többet is próbáltam
2013. dec. 23. 20:22
6/6 A kérdező kommentje:
fantaLOL: Samsung SP2014N SCSI
200GB
ADSL 15mb-es
Enterprise, Home premium
Többnyire játékra.
2013. dec. 23. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!