Nem mennek Windows 8 alatt a játékok? (többi lent)?
Figyelt kérdés
Na szóval tegnap felraktam a Windows 8 -ot és minden driverer eggyüt! (előtte win 7 em volt, azon ment minden játék) És feltelepitettem a Need For Speed Undercover-t, és a Farming simulator 2013-at! Minden más program működik de a játékokat mikor megnyitom akkor bejön egy fekte kép és úgy marad le tudom tenni a tálcára de a játék menüje nem jön be eggyik játéknál se ! Kérlek beneteket segitsetek! Ez mitöl van, és hogyanlehetne kijavitni ezt az egészet? a Válaszokat előre is köszönöm! ( hülye kommentektöl kíméljetek)2013. dec. 23. 13:22
1/5 asdelmagad666 válasza:
Nekem 8 on és a 8.1en is megy tökéletesen szinte minden.
Az ok esetleg egy directX vagy egy rendszerhez való VGA driver telepítés.
2/5 A kérdező kommentje:
Na szóval! Letöltöttem amit mondtál Frissítettem a Videókártya Driverét,! Ha a WIbndows 8 at a legkisseb felbontásra állitom ami összeszükül a KÉprenőben és van két fekete csik oldalt akkor elindul a Farmos, de az NFS nem! MI lehet a baja???
2013. dec. 24. 08:50
3/5 anonim válasza:
nekem is megy minden windows 8.1 alatt hibátlanul procid milyen?
4/5 anonim válasza:
Nekem se megy :( :Windows 8.1 32-bit, Pentium Dual-Core CPU T4500 @ 2.30GHZ,2. 0GB RAM, Mobile Intel 4 Series Express Chpipset Family
5/5 anonim válasza:
Mármint a farming simulator:2009,2011,2012
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!