Ti melyik játékot szeretitek a legjobban (számítógépes játékot), és miért?
Figyelt kérdés
Én a Minecraftot szeretem, mert marha jól el lehet szórakozni rajta, meg szeretek cuccokat csinálni.2013. dec. 23. 11:59
11/12 todor aron válasza:
Az első a Minecraft,mert egyszerüen jó...
Aztán a Prototype 1 és 2 ,mert nagyon nagyon op.
GTA:san andreas,mert a multi playert sose lehet megunni...
A need for speed széria ojan tagjai amejekben lehet rendőrös üldözéseket csapni...
Openttd,game dev tycoon,stronghold crusader,mert jól jön ha néha fejlesztjük a stratégiát...
(Ha netalán csak egy két játékra gondoltál:Minecraft és Prototype)
12/12 anonim válasza:
Assassin's Creed sorozat leginkább a 2 és a 3 a 4 nem fogott meg igazán kicsit túl "kalózkodós" de ezt leszàmítva nagyon fullos az egész sorozat. Sok küldi ( Ac 3 at mire 100% syncre vittem 50-60 órát számolt a game) szóval közel sem unatkozol alattuk sosem. Fps ekből megrögzött Medal Of Honor os vagyok, de nem megyek el észrevétlen egy egy jobb Cod mellett sem. Ha kicsit taktikaibb akció fps keverék akkor Tom Clancy's Ghost Recon Future Solder. De mondom ha hosszú elfoglaltságot szeretnél akkor AC sorozatot ajánlom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!