Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows XP-n skin teljes...

Windows XP-n skin teljes törlése. Hogyan?

Figyelt kérdés

Nemrég letöltöttem egy Windows 8-as skint az XP-mre. Nem tetszett ezért uninstalláltam, de az ikonok, és még apróbb dolgok nem akarnak visszaállni az eredeti XP-s designre... Már próbáltam újra feltelepíteni a skin packot, majd letörölni megint, de nem jött b, próbáltam más témával is, sehogy nem működik :(

Ötleteiteket előre is köszönöm!

2013. dec. 22. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Win8 téma pack 7 ugye? Na XP-nél ez velem is megtörtént. Énnekem sem jött be a téma (nemúgy, mint az eredeti 8) szóval letöröltem. Nekem sem változott vissza. Restartal nem érdemes próbálkozni 100ből 1X jön be. Én igy oldottam meg: Letöltöttem XP-re a Windows XP Black témát. Minden visszaváltozott, az XP szebb lett. Ha visszarakod az XP szinét kékre vagy valami alap szinre, akkor XP stilust kapsz. De szerintem van könnyebb megoldás is. Keress rá neten, google bácsi a barátod (bár én binget használom XD)
2013. dec. 22. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:

rendszer fájlokat is átírt, amiket nem tudsz vissza cserélni.

Vagy egy másik hasonló téma, amivel szebbé teheted, vagy reinstall.

2013. dec. 22. 10:58
 3/5 csacsi2 ***** válasza:

Tehát törölted innen és xp témát állítottál be:

[link]

Töröld a témát (és mappáját ha létrehozott):

c:\WINDOWS\Resources\Themes\

Itt kell hogy legyen a "Windows Classic.theme" fájl is

Ha nincs állítsd helyre!

esetleg ezt:

c:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\Microsoft\Windows\Themes\

"Custom.theme"

Ha átírt fájlokat akkor megpróbálhatod a védett fájlok helyreállítását:

futtatásba: cmd

parancssorbe sfc /scannow

2013. dec. 22. 11:45
 4/5 csacsi2 ***** válasza:

esetleg megpróbálhatod ezt:

[link]

2013. dec. 22. 12:04
 5/5 Maleian válasza:
Huu, köszönöm a sok választ, mindjárt kipróbálom!
2013. dec. 23. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!