Palix0312 kérdése:
Nokia Lumia 620-ra milyen zeneletöltő programok vannak? Vagy esetleg tudok androidról Bluetooth-al zenét küldeni a Lumiára?
Figyelt kérdés
segítség!:D2013. dec. 21. 23:27
1/14 anonim válasza:
blutetooth -al igen.
Hogy milyen progik vannak, passz...
Nem sok alkalmazás készült eddig rá.
Androidra hatványozottan több van. :-)
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! csak most készülök Lumia 620-ast venni és azért szeretnék tisztában lenni a telefonnal:D
2013. dec. 21. 23:38
3/14 anonim válasza:
Akkor már inkább Sony Xperia L ;-)
5/14 anonim válasza:
össze hasonlításnak a mumia 620: [link]
6/14 A kérdező kommentje:
Nyáron kaptam Sony Xperia E-t és őszintén megmondom.. nem tudom hogy gyári hibás volt-e de úgy akadt hogy egy lépést nem tudtál vele tenni... ezért gondolkozdtm most wp8-as telefonban..mert azok atom stabil OP rendszerrel vannak megáldva:)
2013. dec. 21. 23:50
7/14 anonim válasza:
"wp8-as telefonban..mert azok atom stabil OP rendszerrel vannak megáldva"
B+ orromon jött ki a cappuchinó... xĐ
"atom stabil" inkább csak "megáldva"...
8/14 anonim válasza:
androidról nem tudsz küldeni bluetoothal semmit a lumiara windows phone csak windows phoneval , iphone csak iphoneval egyedül az android kompaktibilis mindennel mármint amin nem ezek vannak !!!
9/14 A kérdező kommentje:
értem. és akkor hogy tudnék zenét tölteni a lumia telefonra? valami zeneletöltő program? vagy gépre ráteszem és átmásolom?
2013. dec. 22. 00:19
10/14 anonim válasza:
Konkrétan olyan progi van, ami pl youtuberól menti le a zenét mp3-ba. De a gépről is át lehet másolni rá, viszont nincs lehetőség megmondani, hova mentse, így a zenelejátszóban neked kell majd szortírozni, tagelni stb.
És igen, tényleg stabil a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!