Mi lehet a probléma a driver-el?
Haveromnak az ati catalyst MOM.Implementation hibát ír ki.
Nekem ilyet akkor csinált, amikor előbb raktam fel a drivert, mint a .NET-et.
Szóval én arra gyanakszom, hogy a .NET-el van valami probléma. (a drivert már 2x újrarakta)
Ehhez az hozzátartozik, hogy Win. 8.1 van a gépen, ahol ugye alapból integrálva van a .NET, tehát újra sem lehet rakni (vagy mégis?). Megpróbáltuk a 4.5.1-et de arra is azt írja, hogy már telepítve van, ezért nem értem miért nem látja a catalyzt.
Nekem is win 8.1 van, ugyan ez a driver, még sincs ilyen problémám.
A kérdésem az lenne, hogy:
a) win 8.1 alatt újra lehet-e rakni a .NET-et?
b) esetleg van valakinek egyéb ötlete?
Verzio?!
Lehet hibás Catalyst verzió van fent! Videokártya?
Érdemes az eredeti telepítőt használni és mint a .NET ez is nehezen levakarható!
Én használok uninstall programot ami megoldja az ilyesmit.
Meg kell nézni melyik .net framework -öt ígényli (ha jól tudom legtöbb a 2.2-őt)
Net Framework .öt nehéz levakarni ezért készítettek hozzá cleanup -ot.:
Érdemes az összeset levakarni, majd újratenni sorrendben!
Nos.
Legújabb verzió van fent a driver-ből.
AMD A8-6600K proci.
Radeon HD 8570D vidkari, ami procira van integrálva.
De nem hiszem hogy a catalyst-al van a probléma, mert amint már említettem nekem is az van fent (amd oldaláról letöltve természetesen), ugyan úgy win 8.1-el, de nekem nincs ilyen probléma.
A framework-el az a probléma hogy a 8.1-be alapból integrálva van, tehát a programok eltávolításában nincs feltüntetve.
Amit linkeltél programot azzal az a probléma, hogy 4.5 az utolsó, amit letöröl, viszont a 4.5.1-ben már nem lennék olyan biztos.
Elég lenne a 4.5.1-et letörölni szerintem, csak nem találom hol lehet letörölni.
De azért köszönöm.
sajnálom a 8 -hoz nem értek annyira, viszont ha elrejtették akkor keresd meg a sysoc.inf -fájlt ,nyisd meg jegyzettömbel ,majd vedd ki a HIDE szavakat belőle és mentsd el. ilyenkor megjelennek a rejtett programok a Telepít/töröl -ben és szabályosan eltávolíthatod. Csak saját felelősségre, én XP -csináltam és működött!
Amit még megnézhetnél az az eseménynapló, hogy feltárd a hibát!
Esetleg fordulj a Directx diagnosztikai eszközhöz, az is kiírja ha valami nincs engedélyezve, vagy hibás!
Futtatás: dxdiag.
többet nem mondhatok, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!