Win7 reinstall után (de 1 új winyóra, és nem töröltem semmit) eltűntek a firefox könyvjelzőim. Vissza lehet valahonnan halászni?
Igazából nem értem mit szeretnél. Tehát újratelepítetted a windows 7-et, egy új vinyóra. Akkor honnan a frászból akarod elővarázsolni a firefox könyvjelzőket? A régi vinyón lévő oprendszerből vagy honnan? És honnan nem töröltél semmit? Esetleg javító telepítést csináltál? Mert ha igen és eltűnt, akkor keresztet vethetsz rá.
Amúgy jobban tetted volna, ha lemented a könyvjelzőket mielőtt bármibe is kezdtél volna, mert a mentést könnyen vissza lehet tölteni az új firefoxba.
21/L
A régi winyóm mellé tettem be az újat. A régin volt a rendszer, aztán pedig az új winyóra telepítettem a rendszert, de közben a régi is megmaradt, mindennel együtt ami rajta volt. A régi winyóra telepített firefoxról írok most is.
Tehát ha még mindig nem elég érthető.
Eddig volt C: D:(dvd) E:(külön patrició)
És most hozzá toldottam egy H:-t.
Eddig C:-n volt a rendszer, most H:-n.
Nem töröltem semmit a C:-ről.
Hogyha nem is lehet már vissza bányászni, aki tudja pls írja már le miért tűntek el a könyvjelzők emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!