Lehet használni egyszerre ugyanazt a Steam fiókot két gépen? Többi lentebb.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nekem két gépem van, egy régebbi, és egy vadi új.
A régi gépemen már van egy Steam fiók, benne több mint 20 játékkal.
A kérdésem az lenne, hogy ha az új gépre is feltelepítem a Steam-et, és ugyan azzal a felhasználónévvel bejelentkezek, és az újabb játékokat már oda telepítem, de a régebbieket a régebbi gépen hagyom, akkor abból nem, lesz bajom?
Nem fognak kizárni?
Mi van olyankor, ha mind a két gépet bekapcsolom, és mind a két gép automatikusan bejelentkezik ugyanarra a steam fiók, de én csak az egyiken játszok?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. dec. 19. 12:24
1/4 anonim válasza:
Nem lesz belőle bajod, de jobbnak tűnik ha a régebbi játékokat is letöltöd az új gépedre.
Ugyanazzal a steam fiókkal nem tudsz egyszerre két gépről bejelentkezni.
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan használhatod ugyanazt a profilt mindkét gépen. Majd kapsz egy hitelesítő kódot mail-ben, hogy nem-e ellopták az accodat. De egyszerre tényleg nem lehetsz online bejelentkezve mindkettőn.
3/4 anonim válasza:
Használhatod, de nem tudsz egyszerre online lenni, meg email-ben kapsz kódot, amivel beléphetsz steamre.
4/4 anonim válasza:
nekem ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem. hasonló helyzetben vagyok én is, kaptam kódot és sikerült bejelentkezni de a játékaim és a barátaim elvesztek... mit lehet ilyenkor tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!