Windovs8 helyett Vista?
Figyelt kérdés
Vettem egy Toshiba satellite l830-as laptopot, Win8 van rajta alapból, nekem viszont inkább a Vista jön be, ha felteszem rá a Vistát, akkor a szükséges drivereket hol találom meg? Nézelődtem neten de csak Vin7 és Win8 hoz találok drivereket. Ezek a driverek jók lehetnek Vistához is vagy nem kompatibilisek?2013. dec. 18. 22:36
2/8 A kérdező kommentje:
Még esetleg Win7, de ez a 8 nem jön be...
2013. dec. 18. 22:49
3/8 anonim válasza:
A Vista ugye csak nyelvbotlás volt? Windows 8 helyett talán Windows 7-et.
Nem ecsetelem a vista hátrányait, rövidre zárom annyival, hogy nem fog menni a vista márcsak azért sem, mert arra a gyártó nem adott ki drivert. Ez a gép az alábbi Windows verziókat támogatja: 7, 8, 8.1. Amúgy sem szokás egy új vasra sokkal régebbi operációs rendszert telepíteni. Az operációs rendszert nem a felhasználó kívánalmainak, hanem a hardware megfelelő működésének biztosításához kell megválasztani.
Itt tudod letölten a pontos típus vagy sorozatszám megadása után kibálasztod a megfelelő windows verziót
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor ezen a linken megtalálom a géphez tartozó összes drivert vin 7re és 8ra is egyaránt ingyenesen?
2013. dec. 18. 23:05
6/8 P.O.C. válasza:
Ha már visszafejlődés, akkor 3.11 -et rakjál fel.
7/8 anonim válasza:
Persze, hogy ingyenesen. A hardvert árulják, a működéshez meg kötelesek is ingyen adni a drivereket, mivel anélkül használhatatlan lenne. De én win 8.1-et tennék fel, aztán ha zavar a mertro akkor a skip metroval ki lehet kapcsolni.
8/8 anonim válasza:
Igen meg startmenüt is lehet rá rakni és pont olyan lesz mint a 7 es. A vistát szeretnéd kérdezö ? Hát ha van kedved szórakozni a géppel tedd azt vagy szerencséf lesz vagy sem. Tudod én is szeretem a vistát a 7 est nem de mit tudok egy új géppel csinálni meg ha a korral haladni kivánok válltottam bárhogy fájt is a vistáért a szivem de túléltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!