Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik Avast a legjobb az...

Melyik Avast a legjobb az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem a legújabb van, illetve az előző lefrissült rá. Van köztük lényegi különbség?

2013. dec. 17. 23:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Az Internet Security több funkcióval rendelkezik mint az ingyenes Avastok. Például az internet Securityban van "SafeZone" ami tudtommal egy böngésző amely privát, biztonságos környezetben fut, magyarul láthatatlan a kémprogramok és más (pl billentyű leütést) naplózó vírusok számára. Így pl. biztonságban bankolhatsz a neten. Továbbá rendelkezik saját tűzfallal, amely a heckerek ellen nyújt védelmet, plusz Anti-Spam funkciót is tartalmaz ami kiszűri az e-mailjeid közül pl azokat amik fishing oldalra vezetnek, vagy más csalással kapcsolatos e-mailt.

Szóval igen a fizetős változatok mindig nagyobb védelmet nyújtanak, ha nem így lenne, senki nem fizetne értük.

Remélem tudtam segíteni! :)

2013. dec. 18. 04:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Regisztrációval az is ingyenes, csak úgy, mint a többi! :)
2013. dec. 18. 10:45
 3/3 A kérdező kommentje:
De szerintem az ingyenes változata azt tartalmazza, amit a többi Avast, a többit pénzért lehet megvenni.
2013. dec. 18. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!