Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Virtual pc-t hogy kell elindít...

Virtual pc-t hogy kell elindítani?

Figyelt kérdés
nekem állandóan hibákat ír ki,már hetek óta próbálom megcsinálni,hogy működjön,de sehogy nem megy,xp mode-dal sem,mert ott meg azt írja,hogy régebbi verzió van telepítve,közbe legújabb,próbáltam virtual boxot,de az sem működik
2013. dec. 16. 23:08
 1/4 A kérdező kommentje:
ja,és neten hiába keresgélek,sehol nem írnak semmit ilyen programokról
2013. dec. 16. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
És esetleg megtudhatjuk mi az a mindenféle hiba amit kiír? De pontosan ha lehet. És esetleg google-ba bemásolni próbáltad már?
2013. dec. 16. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék #1-hez, továbbá jó lenne azt is tudni, hogy milyen processzorod van.
2013. dec. 16. 23:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Rendben,Virtual pc nél ezt írja:"You are not running on a supported operating system...Virtual PC might run on other operating systems, but these configurations will not be supported..."

rámegyek mégis,hogy ok,és mégis működik,szóval ezzel nincs is gond,már megoldottam azóta,de

virtualboxnál ezt írja ki:"no bootable medium found system halted"

Egy videónál az van írva,hogy virtual hard disket,vagy cd-t kell hozzá berakni,letöltöttem majdnem 2 gigás virutal harddisket,de azt meg nem lehet berakni

és mivel először zavart virtual pc-nél,hogy nem támogatott az op.rendszer,ezért leszedtem az xp mode-ot hozzá,viszont,mikor elindítanám,azt írja ki,hogy a számítógépen a microsoft virtual pc régebbi verziója van telepítve,távolítsa el,és próbálkozzon újra

2013. dec. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!