Windows 7-ről XP-re? Segítség!
Inkább linuxot telepíts...
XP -nel 4 hónap múlva lejár a szoftver támogatása.
Én soha nem frissítem az xp-met. A linux meg teljesen más, meg kell tanulni használni. Jó a linux, de így hirtelenjében nem, főleg egy megrögződödött windowsosnak. Az iso fájlt kiirod cd-re (Ashampoo Burning Studio Free, NEro, Imgburn, UltraIso,) kikapcsolod a géped, berakod a cd-t, bekapcsolod, belépsz BIOS-ba, boot sorrendet megváltoztatod (cd/dvd első, hdd második)
Elmented, kilépsz, bekapcsolod újra a gépet, ha nem indulna magától újra, és felpörög a cd, bejön, h a hardverkiépítés vizsgálata, hátradőlsz, és élvezed a karakteres megjelenítés csodáit. Innentől az xp majd elkalauzol.
"Én soha nem frissítem az xp-met."
frissítések nem csak szórakozásból vannak.
Vannak olyan biztonsági rések akkor már a rendszereden, amikkel szembe egy teljes értékű fizetős vírus védelem se tud megvédeni.
Tény, hogy ha nem látogatsz olyan oldalakat, router mögül netezel, és le van tiltva a távoli asztali kapcsolat akkor minimális az esélye, hogy bekapj valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!