Windows-ot, hogyan kell telepíteni? (többi lent)
A laptopomon Win 7 Home Premium 64bit van fönt. Kevesebb, mint 4(!) éve nem volt újra telepítve (más szóval, amióta megkaptuk azóta nem volt újra rakva), és már nagyon belassult, meg tele van minden szarral, folyton 60 és 90%-on van a RAM kihasználtság.
Na, de térjünk a tárgyra: kiirtam DVD-re a Win 8 Pro-t és, hogy hogyan kell feltelepíteni? Le kell előtte törölni a régi 'ablakot', vagy BIOS-ba beállítsam, hogy DVD-ről bootoljon be oszt cshő?
A válaszokat előre is köszönöm!
miért omlana össze!?
Nos:
- mert crackeled az OS -t.
- mert egy kezdeteleg, bugos OS alapból is. (ms is 2015 -ben vissza is vonja)
- mert nem képes rendesen kezelni a hardverek és régebbi programok egy részét.
- ....
#5-ös: Windows7 USB DVD Tools-al felírtam és bebootoltam.
#6-os: Te szerintem az eredeti Win híve vagy, jól gondolom?
Én Linux párti vagyok Win8 megjelenése óta.
nehéz volt a megvilágosodás, de 1 év után már saját témájú GUI felületet dobtam össze. :-)
De a konkrétumok: Win8 -ra nincs rendes aktivátor, így bármiféle windows update, amiben benne vannak a hibák javítása nem ajánlott. (könnyen elcseszi az aktivátort)
Így maradnak a bogarak, amiket nem tudsz javítani.
Utolsó stabil, használható Windows verzió a 7 -es SP1 -e.
(És még itt szó sincs az undorító metró felületrő, és kezelésről)
1. Jól néz ki a kezelő felülete (amit linkeltél). Ubuntu linux?
2. Az a gond, hogy már kiirtam a Win-t.
Linux Mint 16 (Ubu egyik alfaja), Cinnamon GUI + Conky + saját téma.
Én telepítőkre nem szoktam lemezt pazarolni. :-)
USB -ről gyorsabban lehet telepíteni, és szinte végtelenszer újra lehet írni egy 1500Ft -os 4GB -os pent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!