Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi történt a gépemel?

Mi történt a gépemel?

Figyelt kérdés

A gépembe raktam egy MSI N1996 videó kártyát és bejött az alap lap neve meg egy ilyen jel (X

és kikpcsoltam a gépet és nem kapcsol vissza hi ába nyomom a bekapcsoló gombot

Mi történ hettet és hogy tudom meg csinálni hogy jó legyen a gép

2013. dec. 15. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Az alaplap nem pedig VGA. Lehet behányt a lap.
2013. dec. 15. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy kissé pontosabb leírás sokban segítene. :)
2013. dec. 15. 18:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Az úgy van hogy vettem egy vidi kártyát amire ez van írva és be raktam a gépembe be adta ezt a jelet és uttána nem kapcsol be ?
2013. dec. 15. 18:07
 4/8 levis56 ***** válasza:
Nem tudni milyen vga-t raktál bele mert az MSI N1996 az egy ősöreg alaplap lehet hogy nem jó a vga bele,vedd ki belőle és indítsd a gépet vagy nem jó kártyahelyre raktad,drívert telepítettél?
2013. dec. 15. 18:27
 5/8 levis56 ***** válasza:
Egyébként AGP kártya jó bele ha PCI-s akkor nem jó.
2013. dec. 15. 18:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez egy alap lap amihez volt egy videókártya amit bele raktam egy másik gépbe és nem kapcsol be a gép
2013. dec. 15. 18:48
 7/8 levis56 ***** válasza:
Az MSI N1996 alaplapba AGP kártya van mást nem is tudsz beletenni,ha ezt a kártyát tetted egy másik gépbe akkor nem biztos hogy jó bele ha annak PCI-E vagy PCI kártyahelyei vannak, a mai lapokban már nincs AGP foglalat.
2013. dec. 15. 19:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Na jó kezdem előről kaptam egy alap lapot MSI 1996N amihez volt egy AGP foglalatu Szintén MSI 1996 N videókártya ezt

a videó kártyát bele raktam egy másik AGP foglalatu gépbe

be kapcsoltam a gépet be jöt ez a jel : (x és kikapcsoltam a gépet és nem kapcsol be hiba nyomom a bekapcsoló gombott nem kapcsol be a gép

2013. dec. 16. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!