Szerintetek végig kéne vinni Bioshock 1-2-t Infinite előtt?
576-ban lehet, hogy kapsz eredeti első részt (én is ott szereztem be utólag 2500Ft-ért). A Steam-en is elérhető a játék, igaz ott most 20 eurot kérnek az első és a második részért is (az Infinite meg 30 eruro).
A Bioshock 2 az első rész előtt játszódik, bár a grafika és a játékmenet kb ugyanolyan, mint az első részben, maga a játék nem durrant akkorát, mint az elődje vagy az Infinite.
Szia.
Én most toltam végig az Burried at sea DLC-t és azt kel, hogy mondjam, nem árt hozzá az alap 1-2 rész. Ha nem játszottál velük, az sem baj, mert nem olyan összefüggő a sztori, de valószínűleg a DLC második felében már előfordul majd tobb olyan helyszín/jelenet, ami jobban fog kötődni az első részhez (illetve annak előzményeihez). Szóval ha játszol az első 2 résszel, akkor a történet sokkal érdekesebb/átfogóbb lesz, ha végig gondolod majd.;):)
Remélem segítettem és nagyjából érthető lett, amit megpróbáltam kifejteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!