Ez a gép vinné a call of duty 2-t?
Figyelt kérdés
Intel p4 2ghz cpu
768mb ram
windows xp
64mb 100% directx 9 kompatibilis videókártya (amúgy 1 kicsit több mint 64 mb mert meg van osztva neki a ramból 8mb!) köszönöm előre is a segítséget!
2013. dec. 14. 22:40
2/4 anonim válasza:
Videokártyáról jó lenne többet tudni, de egyébként igen, én gyengébb gépen toltam anno.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
amúgy 1 intel 82845g videókártya van a gépbe!
2013. dec. 15. 00:25
4/4 anonim válasza:
Akkor sajnos revideálnom kell álláspontomat (memóriás megjegyzésed alapján azt hittem, dedikált videokártyáról van szó), Intel 845G-s chipsetekben Intel Extreme Graphics grafikus egység volt (még csak nem is GPU, nem támogatta hardveresen a T&L-t). Volt hozzá szerencsém, ez kb semmire nem alkalmas, és driverei is csapnivalóak játékhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!