Milyen, lehetőleg magyar karaoke programok vannak?
Nem igazán tudod mit akarsz, de nem baj)
Szeretnél zenét írni, de semmid nincs hozzá, csak a vágyaid. Ez elég, de szükséged lehet egy midi billentyűzetre, amivel kommunikálni tudsz a számítógéppel és az ott dolgozó zeneszerkesztő programmal. Viszonylag egyszerű cucc a 'Cakewalk8', vagy bármely elődje, de igazán sokrétű alkalmazást a 'Sonar 8' zeneszerkesztővel tudsz elérni. A szofvernek saját szintetizátorai vannak, akár éneket is rögzíthetsz vele. Persze sokkal többet tud, mint amit most el tudnék mondani. Jó mulatást!
Köszi, kipróbálom :)
Leírom mégegyszer érthetőbben, h mit szeretnék :)
Szal írtam egy dalt. De már unom mindig a zongorán játszani. Arra gondoltam, h egy programmal megcsinálom a karoke-jét, ami persze többől fog állni, amit eddig írtam, mert az csak zongorára van. Viszont szeretnék bele dobot, cint is, meg mittomén, más hangszert, h jobban szóljon. És ha kész a karaoke, akkor én éneklek rá :))
Nem karaoke progi kell neked, hanem zeneszerkesztő(házi studio). Minden amit szeretnél az előző válaszomban írt Sonar8 progival elérhető, sőt túl is szárnyalható.
A cucc letölthető több helyről. Nem linkelhetem ide, légy kreatív)
Használd a neten elérhető segítségeket(youtube) a progi kezelésének elsajátításához. Aztán ha ebben a környezetben megcsinálod a nótádat, akkor akár karaoke lejátszóban is futtathatod. Persze látni fogod, hogy ennek már nincs semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!