Miért fagy le a utorrenttől a gépem?
Figyelt kérdés
Akkor fagy le amikor max sebességen tölt le (kb.: 1,5 MB/s). A merevlemez 2 hónapos kb. A HDD sebessége 150 MB/s (írás) . Teszteltem a merevlemezt max íráson és olvasáson de soha nem fagyott le a gép pedig teljesen ki volt használva. De ha elindult a qtorrent és elkezdett tölteni maxon pár mp múlva már le is fagyott.2013. dec. 13. 20:22
1/6 anonim válasza:
Leírnád a géped adatait? mert lehet, hogy valami kevés...
2/6 A kérdező kommentje:
1 TB-os WD lemez (150MB/s írás)
4 GB memória 1333MHz
HD5750-es 1GB-os kártya
P8H61-M LX3 Plus R2.0 alaplap
64-bites windows 7 professional (eredeti)
tápot nem tudom csak annyit 450 W
2013. dec. 17. 17:16
4/6 A kérdező kommentje:
i3-2120
2013. dec. 17. 23:17
5/6 anonim válasza:
ohm hát nem egy gyenge gép.... Próbáld azt, hogy feladatkezelő---> jobb klikk a torrentre ---> prioritás beállítása és ott tegyed normálra vagy alacsonyabra.
Más most nem jut eszembe :/
6/6 A kérdező kommentje:
nem állítottam még át. Normálon van most is, de egy olyan dolog történt, hogy elindítottam egy torrentet és lefagyott megint. Nem nyomtam ki hanem vártam. Nem működött semmi sem a hangszórók meg csak búgtak. Teljesen le volt fagyva. 1 perc után meg mintha nem történt volna semmi sem egyszer csak működni kezdett. Semmit nem csináltam csak vártam 1 percet. A memória meg nem telt meg mert 4GB ból 2,5GB foglat
2013. dec. 18. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!