GTA 5 elindul ezen a gépen?
-4 GB ddr2 ram
-AMD Athlon 64 X2 6400+ 3,18 GHz proci
Geforce 8800 GT 512 Mb videokártya
induljunk ki abból, hogy a GTA 5 a max payne 3 motorját használja, persze szebb annál, szóval a max payne 3 gépigényére kicsit még számoljunk rá, ha nem cseszik el annyira az optimalizálást, mint a 4-nél. Szóval ha ezen a gépen elindul a max payne 3 - akkor van esélyed rá.
3. válaszoló: ne a hasadra csapva válaszolj, vagy adj tanácsot, mert nem erre vonatkozik a kérdés. Nem kötelező válaszolni mindenre, amit nem tudsz, és senkit nem érdekel a véleményed - ha nem szerepel a kérdésben.
Első válaszoló vagyok.
A 4GB DDR2-es RAM felejtős. Már csak a DDR2-es miatt is. Ajánlom, hogy szerezz be legalább 6GB DDR3-ast. A proci necces, de minimumon esetleg elviszi, én mindenképpen minimum egy 4 magossal indítanék. A videó kártyáról pedig csak annyit, hogy 1 GB memória erősen ajánlott bele. Ezek és amit előttem írtak (pl.: még nincs hivatalos ajánlott specifikáció, és nem tudjuk milyen jó sikerül átportolni) tudatában szerezz be egy új gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!