Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTA 5 elindul ezen a gépen?

Allllli kérdése:

GTA 5 elindul ezen a gépen?

Figyelt kérdés

-4 GB ddr2 ram

-AMD Athlon 64 X2 6400+ 3,18 GHz proci

Geforce 8800 GT 512 Mb videokártya

2013. dec. 13. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Te láttál már hivatalos rendszerkövetelményt? Mert én még nem. Majd ha lesz akkor megtudod.
2013. dec. 13. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Még nem jelent meg PC-n és hír sincs arról, hogy milyen gépigénye lesz.
2013. dec. 13. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
amúgy meg ezen a gépen még a gta IV sem fut rendesen , a gta V meg sem motszana , vegyél új konfigot teljesen !
2013. dec. 13. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:

induljunk ki abból, hogy a GTA 5 a max payne 3 motorját használja, persze szebb annál, szóval a max payne 3 gépigényére kicsit még számoljunk rá, ha nem cseszik el annyira az optimalizálást, mint a 4-nél. Szóval ha ezen a gépen elindul a max payne 3 - akkor van esélyed rá.

3. válaszoló: ne a hasadra csapva válaszolj, vagy adj tanácsot, mert nem erre vonatkozik a kérdés. Nem kötelező válaszolni mindenre, amit nem tudsz, és senkit nem érdekel a véleményed - ha nem szerepel a kérdésben.

2013. dec. 13. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
arra kíváncsi leszek mennnyire a max payne 3 motorja lesz benne - tuti sokkal ütősebb konfig fog kelleni alá és már azért sem számítok jóra mert konzolról portolják át . ugy ahogyan a cod ghost is egy rakás sz*r lett így lehetséges ez is az lesz optimalizáció terén. de ne legyen úgy . a 8800 gt lehet manapság még elég játszható szintet hoz 1-2 játéknál ahhoz képest hogy 2008 as gyártás de nem mernék rá fogadni hogy ezzel a procival akár minimum garfika mellet ez alatt értek 640x480 elérje a minimum 25-30 kép kockát.
2013. dec. 13. 21:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 18. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

A 4GB DDR2-es RAM felejtős. Már csak a DDR2-es miatt is. Ajánlom, hogy szerezz be legalább 6GB DDR3-ast. A proci necces, de minimumon esetleg elviszi, én mindenképpen minimum egy 4 magossal indítanék. A videó kártyáról pedig csak annyit, hogy 1 GB memória erősen ajánlott bele. Ezek és amit előttem írtak (pl.: még nincs hivatalos ajánlott specifikáció, és nem tudjuk milyen jó sikerül átportolni) tudatában szerezz be egy új gépet.

2013. dec. 19. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!