Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom az NTLDR-t...

Hogyan tudom az NTLDR-t visszaállítani XP-nél?

Figyelt kérdés
A leírásokban, amiket olvastam eddig úgy volt hogy telepítő CD-röl kell bootolni majd a javítókonzol funkciót választani. Ezzel viszont egy a bökkenö. A felajánlott lehetőségek közül a C: és az E: meghajtók patrícionálását és a windows telepítését lehet elvégezni, ahol az E: az inaktív. Nincs javítókonzol lehetöség amivel ki tudnám javítani a hibát. Ilyenkor mi a teendő? A windows meg nem akarom újratelepíteni mert azzal minden adatom elveszne.(Ha lehet úgy magyarázzátok el, hogy én is megértsem, mivel alapvetően noob vagyok a számítógéphez. Amúgy másolt CD-ről próbálkozok, mivel az eredeti nincs meg.)
2013. dec. 12. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Pedig úgy kell csinálni, mert én is úgy csináltam kb. 1000éve.

Bebootolsz - javítókonzol - fixmbr parancs (én akkor a fixboot-ot is letoltam), és nincs particionálási lehetőség, meg egyéb...

[link]

[link]

2013. dec. 12. 23:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek a 10 évvel ezelőtti megoldások. Ma bebootolsz egy ubuntu cd-vel, megnyitod a két mappát, és másolsz. Nehogy már javítókonzolba pötyögjünk...
2013. dec. 12. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Xp telepítő van, linuxcd meg nincs. Mire letöltené a linuxot, addigra meg már kész is van az egésszel.

"alapvetően noob vagyok a számítógéphez"

Ha az xp telepítőset nem tudja megcsinálni, akkor meg kétséges, hogy a másik megoldás is sikerülne-e neki.

2013. dec. 13. 00:41
 4/4 anonim ***** válasza:

"Mire letöltené a linuxot, addigra meg már kész is van az egésszel."

A betárcsázós net is 10 évvel ezelőtt volt...

2013. dec. 13. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!