Counter Strike menüben? Alul részletesen
Figyelt kérdés
Op rendszer win7
Minden követelmény megfelel
a játék : counter strike source
Játszottam vele majd kihagytam egy napot és nem lett jó, nem látom a menüjét a consolet, mindent bead csak a menüt nem hallom ahogy a kurzor végig megy rajtuk rá nyomok működik, csak a find servers nem! arra rányomok és nem hoz be semmit, de még ugye ott van hogy a menü se látszódik, kérlek titeket segitsetek!
2013. dec. 11. 11:14
1/5 anonim válasza:
Ha voltál róla fent szerveren akkor meg is van a probléma. Nekem CS 1.6tal történt meg ez az eset. Azt nem tudom, hogy eredeti e vagy torrent, de torrentnél ennek nagy az esélye. Vagyis sérült fájlt szedtél le. A játék újratelepitése segithet. Ha eredeti szintén rakd fel újra a programot, majd inditsd el. Mennie kell, akkor is ha sérűlt a fájl. Rakd fel újra és játsz. Az, hogy kihagytál egy napot, nem jelent semmit.
2/5 A kérdező kommentje:
Music2! Köszönöm válaszodat, többször is újra telepítettem de nem segített... más?
2013. dec. 15. 19:53
3/5 A kérdező kommentje:
Ja és Torrentről van
2013. dec. 15. 19:54
4/5 anonim válasza:
Nekem tegnap megint megesett. De tudom, hogy nekem a WallHack okozta. Gondolom nem csítelsz. ha igen az is okozhaja.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktam.. De mindegy :D akkor át térek 1.6-ra vissza :)
2013. dec. 22. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!