Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol tudom beállítani, hogy a...

Hol tudom beállítani, hogy a tallózóban mindenhol pl. lista szerint legyen a nézet?

Figyelt kérdés
vagy akár nagy ikonok, kis ikonok, teljesen mindegy.. Csak ne kelljen mindenhol állítgatni, hanem egységesen rányomok valamelyikre és úgy legyen mindenhol.
2013. dec. 10. 22:13
 1/5 csacsi2 ***** válasza:
Mappa tulajdonságai határozzák meg, ha azt átállítod akkor úgy fog megjelenni. fejből nem tudom melyik melyik...
2014. jan. 30. 20:04
 2/5 csacsi2 ***** válasza:

Azt hiszem a videok.

ha minden mappát azonos nézetben szeretnél megjeleníteni akkor az intézőben állítsd át a listára majd eszközök / mappa beállításai / nézet és itt az "minden mappára érvényes érvényes".

oprendszert leírhattad volna ez xp-van így.

[link]

[link]

2014. jan. 30. 20:33
 3/5 A kérdező kommentje:
windows 8.1-em van, de megpróbálom, amit javasoltál, hátha beválik.
2014. jan. 30. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem vált be... Nekem ott a Nézet résznél fent két lehetőség van. Az egyik "alkalmazás a mappákra, de ez szürke, rá sem lehet nyomni.

A másik meg a "mappák visszaállítása"

Úgyhogy akkor nem tudom :/

2014. jan. 30. 20:56
 5/5 Szakál H. Róbert válasza:
Nekem is ilyen problémám van. Beállítom a nézetet listára, aztán mikor legközelebb beindítom a laptopot, megint az összes részletek-re van állítva. Hónapokig küzdöttem, végül feladtam, nem tudok semmit tenni... Nagyon undorító.
2018. szept. 17. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!