Meik az a program, amelyik segitsegevel megtudom nezni, hogy x, y mit csinal facebokon?
Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 20:43
1/7 anonim válasza:
Erre való a facebook. Rákattintasz az adatlapjára és örülsz magadnak.
2/7 A kérdező kommentje:
nem erre gondoltam , van 1 program , ami segitsegevel meg azt is megtudod nezni h kivel ir , kinek az adatlapjat nezi , csak nem tudom h mi ennek a programnak a neve
2013. dec. 8. 21:00
3/7 anonim válasza:
Ilyen nincs. Ezeket védi a FB Privacy. Ne is keress ilyeneket mert csak vírust szedsz össze
4/7 anonim válasza:
Kizárt dolog hogy lenne ilyen program (meg "ki nézte meg az adatlapomat" jellegű átverések). A fb nem fog hozzájárulni hogy így kiadja mások személyes és privát adatait. Vagy te szeretnéd ha mindenki azt látná, hogy épp az exed profilját nézed, vagy hogy már hónapok óta írogatsz egy lánynak eredmény nélkül?
Amúgy is, amiket te szeretnél látni, ahhoz egyáltalán semmi közöd se neked se másnak. Ennyi privát szférát engedj már meg az embereknek a fb-on.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom ki hazudta ezt neked, hogy ilyen van, de rendesen behintáztatott. Nem létezik ilyen.
6/7 anonim válasza:
Mondom a lépéseket:
1: Elmész az illető lakására.
2: Belopódzol a ruhásszekrényébe.
3: Amikor leül FaceBook-ozni, orvul kibújsz és mögé állsz.
4: Megnézed, hogy mit csinál FaceBook-on.
G.
7/7 tabaki válasza:
Olyan helyes kis drón helikopterrel is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!