Windows Media Playeren nincs hang, hogy tudom megjavítani?
Figyelt kérdés
VLC meg divx player le van szedve és csak a VLC-n ad a hangot filmeknél. Mielőtt leszedtem a divx-et(amin már akkor se volt hang mikor leszedtem, azóta se) volt mindenhol hang valaki tudja, hogy mit lehetne csinálni anélkül, hogy le kellene törölni az egyik lejátszót ?2013. dec. 8. 06:48
1/2 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a magyarázata. A WMP nem rendelkezik codec pack-al azaz minimális kép és hangformátumot képes lejátszani.Ha fel van telepítve mellé bármilyen lejátszó annak ellopja a codec részét és vígan elvan.Ezért nevezik parazita lejátszónak.Telepíts egy codec pack-ot pl.K-Lite és megoldódik a gondod.
2/2 A kérdező kommentje:
működött köszönöm :)
2013. dec. 9. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!