Milyen képszerkesztő programmal lehet gothic, vagy dark témában szerkeszteni?
Figyelt kérdés
Tehát pl. van rólam egy kép és akkor lehet rá tenni fekete angyal szárnyakat vagy ilyesmit!2008. júl. 12. 14:49
1/7 anonim válasza:
Tanuld meg használni bármelyik képszerkesztőt, és bármelyikkel csinálhatsz majd. :) Photoshop, Paint shop Pro, stb. Két képből simán össze lehet hozni, van ezer meg ezer tutorial. :)
2/7 anonim válasza:
Igaza van. Ez így pikk pakk nem fog menni.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! De én ezekhez nem nagyon értek! Tutorial meg ilyesmi... azt se tudom mi az :( Azáért kéne nekem valami nagyon egyszerű :(
2008. júl. 13. 11:12
5/7 anonim válasza:
nincs külön program ilyen stílusú dolgokra. tanuld meg használni a photoshoppot, nem olyan nehéz mint amilyennek látszik. és ha már megy, akkor nagyon szórakoztató dolgokat tudsz csinálni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Eddig ez volt a leghasznosabb...
2008. júl. 20. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!